1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

xtream V problem

Discussion in 'Truck & Equipment Repair' started by A&J Landscaping, Jan 18, 2013.

  1. A&J Landscaping

    A&J Landscaping Senior Member
    Messages: 162

    Hi the 9,6 xtream v on my 09 f-550 has never gave me any troble till the other night. When your plowing and go to use the controler up down side by side scoop or vee the power light starts to blink and it wont move at all. If i get out of the truck and giggle the wires comming of the modula on the truck for the plow the it stops blinking and it works for one pass and then happens agen. So i checked all of the plugs and conections and nothing was lose or broken. Im not sure if its the contorler or not any help would be grate thanks.
     
  2. unhcp

    unhcp PlowSite.com Addict
    Messages: 1,245

    I am little confused, are you wiggling truck side wires or plow side?
     
  3. bigthom

    bigthom Senior Member
    Messages: 105

    bad connection at the power side (the bigger wires) i had that happen to me turns out ice build up was pulling my plug apart. plugged it back in and has been fine. your terminals might be loose inside the plug. (female side too big to fit male side. ya know hotdog down a hallway kinda deal) i would pinch the female terminals down slightly and see if that helps
     
  4. A&J Landscaping

    A&J Landscaping Senior Member
    Messages: 162

    we got it it was a broken wire thanks