1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Unimount Headlights Not Working(HELP!!!)

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by diggermcw, Dec 2, 2006.

  1. diggermcw

    diggermcw Junior Member
    Messages: 2

    I have an older unimount with a 9 pin harness. When I plug in the connector the parking lights/turn signals work as they should, but, the Truck Headlights stay on and plow lights will not work. Replaced both Relays today and still no plow lights. Good start to the day... Solenoid also started sticking later in the day. Could this be related???
     
  2. jcesar

    jcesar Senior Member
    from Mi
    Messages: 492

    Not sure that the solonoid is related to the lights not working, but I could be wrong. Did you check to see if there is corrosion in the plug? Maybe one of the inner pins are broke. I had that happen to me on my unimount. Western needs to beef up the wiring plugs, Like Boss does. Quick fix for that was to get a plug setup for trailers. Works fine, and no small pins to break!
     
  3. nobletousha13

    nobletousha13 Senior Member
    from VA
    Messages: 124

    check your ground

    check your ground for the relays it is a black and orange wire that would also run to the motor relay. that could be the problem for both, but probably not. your power comes from the brown wires that piggy backs with the parking lamp.:drinkup:
     
  4. head lights

    the only trouble ive had is with the 9 pin plug ! i canr find brushes small enuff to clean them! jump each wire on the plug bet thats the problem!!