1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Ultramount turn signal question

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by THEJEFFMAN84, Jan 9, 2013.


    THEJEFFMAN84 Junior Member
    Messages: 1

    I have a 7'6" ultramount plow on my 1500 silverado. At the beginning of this season when i hooked up the plow for the first time i notice that the turn signals were not lighting up or operating when using the turn signal. I tried changing the bulbs with no luck. I tried installing mew fusse a few times and they blew as soon as i put then in. Haven't seen any loose wires or anything grounding out..... Any ideas on what else i can check?
  2. snowplowparts

    snowplowparts Inactive
    Messages: 67

    Does it do it when you only turn on your turn signal?
    If yes, both or left or right?
    When you disconnect the plow, what happens when you try left and right?
    When you blow the fuse which one is blowing?
    Do you have the older "2 plugs" at the grill or "3 plugs at the grill?
    Please answer all would be most helpful.
  3. twinman326

    twinman326 PlowSite.com Addict
    Messages: 1,683

    Did you install the plow yourself??

    If so, you might have the wires that go to the signal lights on backwards..

    What kind of setup do you have on the truck 9 or 12 pin?

    Purple and gray wires?