1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

tech issue?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by tjctransport, Feb 23, 2016.

  1. tjctransport

    tjctransport PlowSite.com Addict
    Messages: 1,390

    anyone else having the pages loading all wonky besides me?
    when i try to open plow site i get a blank screen, and have to scroll all the way right to see anything. started yesterday morning.
     
  2. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    temporary glitch or still happening? I'm not seeing any problems at the moment so if you are, or it continues, please let me know...and if you could also let me know which browser you are using, and which device (laptop, tablet, mobile phone, etc.) I would appreciate it :waving:
     
  3. Mark Oomkes

    Mark Oomkes PlowSite Fanatic
    Messages: 10,853

    Had it once on my phone last night, refreshed the page and didn't happen again.
     
  4. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    thanks for the update Mark :waving:
     
  5. Mark Oomkes

    Mark Oomkes PlowSite Fanatic
    Messages: 10,853

    Any time.........you asked, I answered. I'm always the helpful one.

    It came up as black and yellow in the address bar, never had anything like it before. Firefox on Android.

    Is that better? Thumbs Up
     
  6. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    yep, thanks again Thumbs Up

    just wondering if is/was a glitch or if it is an ongoing problem...sometimes refreshing the page (as you did) will resolve it
     
  7. BossPlow2010

    BossPlow2010 PlowSite.com Addict
    Messages: 1,032

    Been having issues on my phone where only about a quarter of the page loads. Usually have to open a new tab
     
  8. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    have you tried closing out the browser and reloading the page as well?
     
  9. tjctransport

    tjctransport PlowSite.com Addict
    Messages: 1,390

    still doing it, browser is firefox on a laptop running Win 8.1
     
  10. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    ok, I will have it checked out and see if any problems on our end...also, have you tried closing it out, clearing the cache and cookies on your browser and then loading the site again?
     
  11. 1olddogtwo

    1olddogtwo PlowSite Fanatic
    Messages: 11,501

    Mine has the problem also, but it's just on Mark's post......maybe because he's bigger then real life?

    Screenshot_2016-02-23-13-10-05.jpg
     
  12. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    where are you when this is occurring? everywhere on the site, just the homepage, specific threads, etc.?

    also, is anyone experiencing this problem in a different browser? IE, Chrome, etc.? and, if possible, can you post, or send me, a screen shot...need as much info as possible for our techs to recreate the problem as I am not seeing it
     
  13. seville009

    seville009 Senior Member
    from CNY
    Messages: 733

    I use a Iphone 6; haven't noticed any issues.
     
  14. tjctransport

    tjctransport PlowSite.com Addict
    Messages: 1,390

    have the same issue on my desktop, old gateway running firefox and win XP, and it did the same thing on my fathers 3 year old dell with Win 7 professional and google chrome browser
    sorry, i don't know how to do a screenshot.
     
  15. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    should be able to hit "ctrl + prt sc" buttons to grab a screen shot...have you cleared the cache and/or cookies and restarted? if not, are you able to? if so, did that help?
     
  16. tjctransport

    tjctransport PlowSite.com Addict
    Messages: 1,390

    i have logged off, cleared cache, rebooted computer, and logged back in and still does it.
    screenshot is a no go, cant figure how to copy and paste it.
     
    Last edited: Feb 23, 2016
  17. seville009

    seville009 Senior Member
    from CNY
    Messages: 733


    After you do "ctrl prtscr" to get the screenshot, press "ctrl v" to insert the picture where you want.
     
  18. tjctransport

    tjctransport PlowSite.com Addict
    Messages: 1,390

    still nothing.
    i go to the open tab showing the screwed up screen and hit Ctrl and PrtScr, then come to this tab and hit ctrl and V and nothing .blank window.
     
  19. Mr.Markus

    Mr.Markus PlowSite Fanatic
    Messages: 5,157

    Hit the paper clip on the post reply screen and put it in the upload file box and upload it
     
    Last edited: Feb 23, 2016
  20. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,049

    if you have grabbed the screen shot (ctrl+prt scr) then I would suggest you save it to your desktop (as a jpeg or other file). once you have done that, you can then upload here as some have described above