1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Salt Dogg TGS07 Spreader, Vibrator not working

Discussion in 'SnowDogg Snow Plows' started by PGHplowguy, Oct 29, 2012.

  1. PGHplowguy

    PGHplowguy Senior Member
    Messages: 102

    Hello. I have a Salt Dogg TGS07 Spreader. The vibrator not working. It was fine last year and stored in doors. I hooked it up and everything works on it except for the vibrator. I believe the connections are fully plugged in.

    Any ideas are appreciated. Thank you.
     
  2. McG_Landscaping

    McG_Landscaping Senior Member
    Messages: 191

    maybe a bad ground? or something in the controller?
     
  3. Plowman52

    Plowman52 Senior Member
    from Flint
    Messages: 146

    unplug the vibrator and hook 12 volts too it see if it will work that way...

    IF it does i would check the WHOLE harness to mark sure there is no open wires anywhere thats grounding it out.....
     
  4. PGHplowguy

    PGHplowguy Senior Member
    Messages: 102

    Plowman... Correct. The vibrator itself was bad. Amazing too... brand new last season. Taken care of and stored in doors. Now this year it is shot.

    In your opinion is it easily fixable or is it shot?

    Thanks for the help guys.
     
  5. Plowman52

    Plowman52 Senior Member
    from Flint
    Messages: 146

    Is it still in warranty?

    If so take it in.