1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

quick help!!!!!!! NEEDED

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by caddytruck89, Dec 22, 2008.

  1. caddytruck89

    caddytruck89 Senior Member
    Messages: 157

    Western unimount straight blade . angles right at any plow functiion. Press up plow angles right press left angles , right and so on. Any help would be appreciated
     
  2. sechracer

    sechracer Senior Member
    Messages: 478

    check for water or bad connection in your grill connector. Or try borrowing a controller from someone and try that.
     
  3. caddytruck89

    caddytruck89 Senior Member
    Messages: 157

    Already tried controller. Not that.. Any others????
     
  4. no lead

    no lead PlowSite.com Addict
    Messages: 1,308

    poppet spring is broken. need to remove 2 boss plugs on pa block. this can be tricky if you haven't done it. are you familiar with the unit?
     
  5. Mike N

    Mike N Senior Member
    Messages: 148

    Had the same problem with mine. There's two or three electric solenoids in the pump body (cant remember exact #, having a brain fart at the moment), the longest one is bad. Part cost me $75 and was simple to install.
     
    Last edited: Dec 22, 2008
  6. caddytruck89

    caddytruck89 Senior Member
    Messages: 157

    Thanks mike.
     
  7. GSShelper

    GSShelper Member
    Messages: 98

    i had the same problem with my ultramount

    the solenoid he was talking about is the S3 valveand yes its easy to change, they also changed my poppet valve and that didnt fix,,, we figured out that it was my cab command controller, the little graphite pad on the circuit board were worn ,,, needless to say it has costed me 435bucks to find out,,,,good luck:rolleyes: