1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Problem with Mounting

Discussion in 'Meyer / Diamond Products Discussion' started by rcpd34, Jan 21, 2006.

  1. rcpd34

    rcpd34 Senior Member
    from MD
    Messages: 662

    I am swapping my Meyer classic from my '04 Chevy 2500HD to my '06. I thought these were the same. When I slide the loop onto the frame, it won't go all the way in because the two braces at the curve in the loop hit the front fascia. Needs to go in another inch or so. Anyone have this problem??:dizzy:
  2. rcpd34

    rcpd34 Senior Member
    from MD
    Messages: 662

    I can't believe I'm the only one with this problem on this board. The way I see it anyone w/a '05+ Chevy has had to deal with it. Anyone?
  3. ibelee

    ibelee Senior Member
    Messages: 188

    It's killin me!

    Fact of the matter is I've not had the oppertunity yet to mount to a 2006.

    As much as I'd like to help, I have no experience with this yet.

    I had hoped that bnewell would jump in.
  4. rcpd34

    rcpd34 Senior Member
    from MD
    Messages: 662

    '05's are the same I believe.
  5. Whip

    Whip Member
    Messages: 87

    Are you maybe going in too far? I know my '97 F350 didn't go in that far-I always had a gap to those braces. Just a thought.