1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Problem with 9 pin

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by ZRT1000, Sep 20, 2006.

  1. ZRT1000

    ZRT1000 Member
    Messages: 32

    I have a 9 pin that I am having a problem with. when I hit the joystick the motor/pump sounds like it is hydro locked. I unplugged at the wire coupler and check for power to the solenoids and wether I hit up, left or right I have power in all three wires at the same time. Has anybody had a problem like this? .. My thought is that the truck side plug is bad and the wires or pins are hitting together in the plug (I bought the repair kit). I checked the harness and can't find any bare wires and I swapped motor/pump setup with no change.. Thanks For any help ..
  2. basher

    basher PlowSite Fanatic
    from 19707
    Messages: 8,990

    The molded plugs are known to corrode internally.
  3. jcesar

    jcesar Senior Member
    from Mi
    Messages: 492

    what type of plow is this? Is there any corrosion in either plug end?
  4. Synergyracing

    Synergyracing Member
    from Indiana
    Messages: 54

    I would bet that you have a relay setup. if you do, check for corrosin there...

    Thanks yo....


    Watching some dumb show....