1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Posting problems ?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by wyldman, Sep 11, 2003.

  1. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    I've been having problems posting a reply to a post,but I can do anything else on the site just fine.It just hangs for a few mins,and then I get a "the page cannot be displayed" message.

    This post is a test as well to see if I can post in a different thread.
     
  2. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    Hmmm...this post went through no problem,could it be related to just one thread ?
     
  3. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

  4. CT18fireman

    CT18fireman Banned
    Messages: 2,133

    I am trying a test post. If that does not work try a PM to him. I see nothing wrong with the thread. It is open.
     
  5. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    Well,I tried again (at 2:20 or so),and same thing,just hangs,and then I get "the page cannot be displayed" message.

    I started a new thread with his original post and replied to it.Works just fine.I have had no other problems replying to any other threads.:confused:

    I don't know if you can just merge them if you fiure out what's up,or just delete the original maybe ? I'll leave it in your capable hands.

    Thanks
     
  6. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    I just noticed too,that I recieved two e-mail notifications that you (CT18fireman) replied twice to the original problem post,yet there are no replies.It (the server) must have also realized than I posted to the thread,otherwise I would not get the e-mail notifications,but again,no replies show up,and it seemed as if none of my replies actually went through.

    Now I'm even more :confused:
     
    Last edited: Sep 11, 2003
  7. BRL

    BRL PlowSite.com - Veteran
    Messages: 1,277

    I just tried to post on that thread & got the "Web site not responding message". Something may be just wrong with that thread for some mysterious reason. I'm going to pull that one out of there since you started a new one with the same info. In case nobody PMd him I'm also doing so right now so he knows where his thread went.
     
  8. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    Thanks BRL

    I assume you tried to post twice,as again I got two e-mail notifications that you posted to the thread,but no replies show up when you go to the post.Oh well,at least the new thread works.
     
  9. BRL

    BRL PlowSite.com - Veteran
    Messages: 1,277

    Hmmm.... That's interesting. My reply didn't make it, so it's funny that you are getting the notifications, when the posts aren't making it through. I'm actually thinking it might be Dave K actually, because I had the same problem trying to send him the message??? He may be jinxed?? :alien: :confused: :dizzy:
     
  10. wyldman

    wyldman Member
    Messages: 3,265

    Here are the notifications.I only posted one of yours,and one of CT's as they are both the same,except for the time sent.

    Hello wyldman,

    CT18fireman has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Replacing Rusted Tailpan - 91 Suburban - in the Chevy Truck Discussion forum of PlowSite.com.

    This thread is located at: http://www.plowsite.com//showthread.php?threadid=11226&goto=newpost

    There may be other replies also, but you will not receive any more notifications until you visit the board again.

    Yours,
    PlowSite.com team

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Unsubscription information:

    To unsubscribe from this thread, please visit this page: http://www.plowsite.com//member2.php?action=usub&threadid=11226

    To unsubscribe from ALL threads, please visit this page: http://www.plowsite.com//member2.php?action=usub&type=allthread

    Hello wyldman,

    BRL has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Replacing Rusted Tailpan - 91 Suburban - in the Chevy Truck Discussion forum of PlowSite.com.

    This thread is located at: http://www.plowsite.com//showthread.php?threadid=11226&goto=newpost

    There may be other replies also, but you will not receive any more notifications until you visit the board again.

    Yours,
    PlowSite.com team

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Unsubscription information:

    To unsubscribe from this thread, please visit this page: http://www.plowsite.com//member2.php?action=usub&threadid=11226

    To unsubscribe from ALL threads, please visit this page: http://www.plowsite.com//member2.php?action=usub&type=allthread

    Maybe he is jinxed,or his profile in the database is corrupt or something.

    :dizzy: