1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

passenger side headlight and high beam low beam dont work

Discussion in 'Truck & Equipment Repair' started by glennmaines, Jan 2, 2013.

  1. glennmaines

    glennmaines Junior Member
    from Maine
    Messages: 3

    I installed a minute mount plow on my 2003 ford F-150. It came off a1998 Chevy 1500. I changed from a two plug system to a three plug system. I got lights and harness and pump harness. Everything works fine except the passenger side headlight and high beam low beam. I tested the stent and changed location of wire from left to right but it only dimmed all the headlights. Any tips or suggestions to fix this?
     
  2. dieselss

    dieselss PlowSite Fanatic
    Messages: 10,974

    change the connector from a to b if you look at them there labled on the tk side plow wiring
     
  3. glennmaines

    glennmaines Junior Member
    from Maine
    Messages: 3

    Thanks I'll do it
     
  4. glennmaines

    glennmaines Junior Member
    from Maine
    Messages: 3

    Is the a and b labeled on the configuration plug
     
  5. dieselss

    dieselss PlowSite Fanatic
    Messages: 10,974

    It's the plug for the plowlights. It plugs into the tk harness. Should be a 2 wire plug