1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

New URL?

Discussion in 'Questions, Rules, Suggestions' started by ajslands, Oct 5, 2010.

  1. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Was the plowsite.com URL changed to new.plowsite.com because plowsite.com dosn't work anymore...
     
  2. erkoehler

    erkoehler PlowSite Veteran
    Messages: 3,268

    No change seen on my phone.
     
  3. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    When I try to go to plowsite.com, it dosn't load or is very slow
     
  4. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,051

  5. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Hmm.. Nope still dosn't work, oh well new.plowsite.com works fine.
     
  6. sidthss

    sidthss Senior Member
    from GR MI
    Messages: 182

    Same here, when I log in to plowsite.com it goes to a blank white screen, when i try new.plowsite.com i can log right in with no problem.
     
  7. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Well it makes me feel a little better that I'm not the only one :cry: ======> :(
     
  8. sidthss

    sidthss Senior Member
    from GR MI
    Messages: 182

    Ya, it was weird, it just started to do it the other day, now im glad that you found an address that will work, i was starting to get a little mad that i couldnt log in!
     
  9. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Ya it started last night. But ya! I'll talk to one of the server admins, I belies it is a server admin at least.
     
  10. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,051

    what browser are you using?
     
  11. sidthss

    sidthss Senior Member
    from GR MI
    Messages: 182

    i have a nextel i1 and just type plowsite on google and go from there, hope that helps??
     
  12. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    I'm using my iPhone, but it dosn't work when I go on my desktop either which is Internet explorer 7.

    I wonder if ping plowsite in cmd promt and get the ip, I wonder if that would even work. :dizzy:

    but what sidthsss (spelling) said I used google to get around it.

    Mjd;
     
  13. Michael J. Donovan

    Michael J. Donovan Head Moderator, Online Communities Staff Member
    Messages: 1,051

    have you tried using a different browser? such as Firefox or Internet Explorer 8?

    it works fine for me on both and no problems logging on with my phone...also, just a thought, have you logged out of the site, cleared your cookies and tried logging back in?
     
  14. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    That's when the problem started happening, yesterday when I logged out for the last time :D :laughing:

    that was a typo, I have IE 8
    but I don't have firefox.
     
  15. underESTIMATED

    underESTIMATED Senior Member
    Messages: 188

    People still use IE? :laughing:

    http://google.com/chrome

    Your life will be much easier/faster.

    Ninja Edit: Try clearing your cache/cookies; if something was changed on the server within the last few days..it might not have propagated fully which is why you're getting the new sub-domain. Though, I have seen new.plowsite.com being indexed recently by google.
     
  16. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Is google chrome where it does the search as your typing?
    I'll try clearing all the cookies again.
     
  17. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    Thank you! I cleared the cache and I also cleared the cookies. And that did the trick! Thanks you!
     
  18. underESTIMATED

    underESTIMATED Senior Member
    Messages: 188

    In most cases with internet browsers, a simple clearing will normally correct the issues. As you've found out.

    Kind of.

    It's more efficient than firefox, and about 1/4th the size of IE.
    Yet 200% faster loading than IE, and quicker than Firefox.

    Download and try it out. You can still use IE as well, but you'll see a substantial difference and better experience in web browsing. Not to mention safer.
     
  19. ajslands

    ajslands 2000 Club Member
    Messages: 2,033

    How about Netscape! :laughing: :laughing: :laughing:
     
  20. underESTIMATED

    underESTIMATED Senior Member
    Messages: 188

    Netscape > this thread.

    :drinkup: