1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Need light wiring help have problem

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by Iowalawn, Oct 25, 2008.

  1. Iowalawn

    Iowalawn Member
    from Iowa
    Messages: 63

    i have a 2001 Chevy 2500 with a ultra mount plow. it has the Relay wiring for a stright blade. when i put the wiring on the truck has the pass. side low beam is on bright like it should be and the pass. side high beam is on but dim and the drivers side high beam is on also but it is dim. no drivers low beam. What could the problem be i looked over the relays on the westen site and they all look right. What could be the problem... Thanks for the help
     
  2. USMCMP5811

    USMCMP5811 Senior Member
    Messages: 267

    Sounds like a bad ground
     
  3. Iowalawn

    Iowalawn Member
    from Iowa
    Messages: 63

    Where is the ground?
     
  4. Iowalawn

    Iowalawn Member
    from Iowa
    Messages: 63

    I looked at it today when i unplug the high beam from the light on the Drivers side both high beams go out. then I only have low beam on Pass. Side.
     
  5. plow tech

    plow tech Member
    Messages: 32

    id say check grounds or i have had a bad bulb that was back feeding also.
     
    Last edited: Oct 28, 2008