1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

HELP Lesco Spreader Problems

Discussion in 'Ice Management' started by sledneck24x, Dec 1, 2011.

  1. sledneck24x

    sledneck24x Senior Member
    Messages: 107

    I just bought a Lesco commercialplus spreader So I put 50lbs of salt in it and then I went to test it. So it will spread for a few seconds then stop then spread then Stops altogether If I turn it on and off then it does the same Thing. sometimes if i spin the spinner by hand it will go for a few seconds. Then When It stops the spreader makes a beeping/whining noise. Any/All help is greatly appreciated. Thanks Jon
     
    Last edited: Dec 1, 2011
  2. grandview

    grandview PlowSite Fanatic
    Messages: 14,609

    Did you use bulk salt or bagged? Sometimes when you use bulk it will jam against the impeller and shut of the motor so it won't burn out.
     
  3. sledneck24x

    sledneck24x Senior Member
    Messages: 107

    When the spreader stops altogether and the spreader stops beeping and the light on the control box flashes
     
  4. grandview

    grandview PlowSite Fanatic
    Messages: 14,609

    Never used one like that. It maybe resetting its self
     
  5. sledneck24x

    sledneck24x Senior Member
    Messages: 107

    I used bagged but it does it does the same thing even when its empty.
     
  6. sledneck24x

    sledneck24x Senior Member
    Messages: 107

    Does anyone have a lesco know what I am going through?