1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Game time: Name that mount and name that LEAK!

Discussion in 'Western Plows Discussion' started by affekonig, Dec 3, 2009.

  1. affekonig

    affekonig Senior Member
    Messages: 909

    I have a mount that came with a blade and a blade that came with a leak I've never had before. Here's the mount:

    <a href="http://www.flickr.com/photos/papa-bear/4155646058/" title="image by affekonig2000, on Flickr"><img src="http://farm3.static.flickr.com/2646/4155646058_2f24627a2d.jpg" width="500" height="375" alt="image" /></a>

    <a href="http://www.flickr.com/photos/papa-bear/4155646568/" title="image by affekonig2000, on Flickr"><img src="http://farm3.static.flickr.com/2594/4155646568_eaa06c5ebe.jpg" width="500" height="375" alt="image" /></a>

    And here's where the leak is coming from:

    <a href="http://www.flickr.com/photos/papa-bear/4154888965/" title="image by affekonig2000, on Flickr"><img src="http://farm3.static.flickr.com/2774/4154888965_3d9abf617c.jpg" width="500" height="375" alt="image" /></a>

    Fluid seeps between the puousing and the vavle block where that silicone is scraped away (previous owner's solution that didn't work).

    Any ideas?
     
  2. cretebaby

    cretebaby PlowSite Veteran
    Messages: 4,162

    None :rolleyes:





































    Linkies no workies.
     
  3. affekonig

    affekonig Senior Member
    Messages: 909

    Yeah, it's in the pics thread now. Oops.
     
  4. twinman326

    twinman326 PlowSite.com Addict
    Messages: 1,683

    Nothing.

    Can't even copy the links??
     
  5. just me

    just me Member
    Messages: 62

    Here ya go....
    It looks just like the 8' Pro unimount I have, except yours has paint on it.

    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  6. twinman326

    twinman326 PlowSite.com Addict
    Messages: 1,683

    looks like a "pro plow 7'6". There are small "o" rings between the block and pump housing. Might want to check them.
     
  7. no lead

    no lead PlowSite.com Addict
    Messages: 1,308

    you have a bad oring between the housing and the pa block. i have a million of them. maybe 500,000 now.