1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

Boss rt-3 V

Discussion in 'Boss Plows Discussion' started by grassplus, Dec 17, 2009.

  1. grassplus

    grassplus Junior Member
    Messages: 13

    when hooked up plow motor will run but plow wont lift. Also lights don't work half of the time. Checked the ground under the dash and fixed. Replaced truck side power and groung wires, and will change the headlight fuse under the dash with a new :"flat" fuse connection. Time for a all new wiring harness? Please help!:realmad:
     
  2. B&B

    B&B PlowSite Fanatic
    Messages: 12,777

    Sounds like it needs the bumper connector cleaned, a loose brown wire at the negative battery terminal, or you have corrosion in the relay sockets. All easy to check so start with those basics.

    Not sure why you have a ground wire under the dash. If it's a 13 pin harness there's only a single ground and it should be on the negative battery terminal, same one I mentioned checking.
     
  3. grassplus

    grassplus Junior Member
    Messages: 13

    it's a pin. I have cleaned them, but will use CLR like you said in a different post and get back with ypu. Thanks!
     
  4. grassplus

    grassplus Junior Member
    Messages: 13

    its a 11 pin.
     
  5. B&B

    B&B PlowSite Fanatic
    Messages: 12,777

    Ok skip the relays check (as there aren't any :D ) and check the wire connections on the rear of the truck/plow light toggle switch also while checking in the lighting issue. Has nothing to do with the plow not moving, just random light issues.

    Kudo's for catching the CLR trick. Clean them up good :drinkup: