1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

boss controler problems

Discussion in 'Boss Plows Discussion' started by payton, Jan 20, 2007.

  1. payton

    payton Senior Member
    Messages: 470

    on my hand hanlded control im not getting power. is there a fuse block in line fuse that i could check or what else should i check?
     
  2. payton

    payton Senior Member
    Messages: 470

    never mind i had an attack of the dumbass this morring. i think i need some more sleep.
     
  3. grandview

    grandview PlowSite Fanatic
    Messages: 14,609

    Those dam on buttons always get in the way.:D :D
     
  4. BobC

    BobC Senior Member
    Messages: 129

    I don't have that problem!!!! (I never remember to turn it off!!!! On for 2 years no problem!!!)
     
  5. payton

    payton Senior Member
    Messages: 470

    it was a wiring issue. but stupidly simple. i check the inline fuse from the fuse block and it was good. but i didnt double check to see if the wire was connected still to the fuse block. i had my dash apart a week or so ago. and pulled the wire out. but with very lil sleep i had a tendcy to over react.


    payton
     
  6. contractor078

    contractor078 Senior Member
    Messages: 232

    hope some one can help me i have the same issue no power to my controller checked all fuses under the hood and they all looked good there are only 4? is that correct? they were all good. not sure what i am missing. i was going to give the dealer a call but thought i would check with you guys first....any thoughts.

    thanks
     
  7. az landscaping

    az landscaping Member
    from mass
    Messages: 34

    Had the same problem and it was one of the relay's . I was told the relay's had nothing to do with it but found out it doe's . Mine has four relay's and i think it was the first one. There little black boxes under the hood.
     
  8. contractor078

    contractor078 Senior Member
    Messages: 232

    good thought...i think that i will be taking it to the dealer to have them check it out. I was not sure. i am diffidently the type that would try to fix it my self. But this baby is still under warranty so i don't want to do more damage than good. I know that i have good contact cleaned all that and nothing. have plenty of time before the season again just hoping that some people out there wiser than me can help me out.

    thanks ussmileyflag
     
  9. contractor078

    contractor078 Senior Member
    Messages: 232

    any one else out there have any other thoughts on what this could be??
     
  10. contractor078

    contractor078 Senior Member
    Messages: 232

    Solenoid question

    okay just checked all fuses again and they are good. should i have have power on both sides of the solenoid? i am guessing that i should. wondering if this could be my problem? whats a new one sell for?

    thanks