1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

89 W-250

Discussion in 'Ram Trucks' started by ggwash21, Dec 13, 2003.

  1. ggwash21

    ggwash21 Senior Member
    Messages: 132

    Has any one had troubles with there W-250 4x4? if so let me know i just changed tranny's on my truck and now there's a back fire i have checked all the plug wires vaccum lines and so on it only does it at low RPM and comes up threw the throttle body.
    thanks
     
  2. Filer

    Filer Member
    from Canada
    Messages: 61

  3. ggwash21

    ggwash21 Senior Member
    Messages: 132

    thanks for the wed site i have been looking for one of those
    thanks
     
  4. 440trk

    440trk Senior Member
    Messages: 112

    If you can't get an answer here...try this board: www.moparts.com

    They have a "question and answer" forum that is second to none, as well as several members who are factory tech guys. You will have to register to post over there...but it is a great site, and an incredible amount of info can be gained from it. WELL worth the time/effort if ya got a Mopar.
     
  5. ggwash21

    ggwash21 Senior Member
    Messages: 132

    figured it out there was a plug-in by the distributor that was hidden and not plugged in,....:gunsfiring:

    thanks guys
     
  6. 440trk

    440trk Senior Member
    Messages: 112

    Glad to hear it! :)