1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

810 light problems

Discussion in 'Blizzard Plows Discussion' started by dankaps, Nov 22, 2009.

  1. dankaps

    dankaps Junior Member
    from wny
    Messages: 2

    I have an 810 blizzard. I connected eveything yesterday with no problems.
    Today one light on each side is not working. Any suggestions to fix the
    problem.
     
  2. Mark Witcher

    Mark Witcher Senior Member
    Messages: 604

    Which lights? High beam,low, turn,running??????? Check bulbs and connections.
     
  3. dodge2500

    dodge2500 Senior Member
    Messages: 229

    What kind of truck is it on and is there one plow light on and then the opposite truck light on??
     
  4. maelawncare

    maelawncare Senior Member
    Messages: 871

    Why do you know an answer? This is what i got. And yes the PS headlight is on, its HID

    008.jpg
     
  5. dodge2500

    dodge2500 Senior Member
    Messages: 229

    I have had this problem with my Dodge and it has always been the relays. I would get a few new ones and try that. If not, it is usually a bad connection. 9 times out of 10 though it is one of the relays. Hope this helps.
     
  6. maelawncare

    maelawncare Senior Member
    Messages: 871

    Do you know how much those relays are? And are they generics? Or do you have to get them from blizzard.
     
  7. dodge2500

    dodge2500 Senior Member
    Messages: 229

    They are just generic and you can get them at any parts store. Just try flipping them around on that side, meaning swap the high beam for the low beam. They should be tucked behind your truck headlights somewhere.