1. Welcome to PlowSite. Notice a fresh look and new features? It’s now easier to share photos and videos, find popular topics fast, and enjoy expanded user profiles. If you have any questions, click HELP at the top or bottom of any page, or send an email to help@plowsite.com. We welcome your feedback.

    Dismiss Notice

2000 F350 - No Low Beams.

Discussion in 'Ford Trucks' started by PremierLand, Nov 17, 2007.

  1. PremierLand

    PremierLand PlowSite.com Addict
    from detroit
    Messages: 1,572

    On my F350 I have no low beams, high beams work, but the low beams do not. Same thing when the plow is attached, no low beams but the high work. So im guessing it has to be a switch or something.

    What could the problem be? Thank You.
  2. DBL

    DBL PlowSite.com Addict
    Messages: 1,310

    check fuses.....then see if the wires got crossed to the switch
  3. J&R Landscaping

    J&R Landscaping PlowSite.com Addict
    Messages: 1,202

    I had that happen once in a chevy s-10. Turned out to be a bad fuse.
  4. 04superduty

    04superduty PlowSite.com Addict
    Messages: 1,354

    fuse or relay, it is unlikely that both bulbs blew at the same. it could still happen though.
    did it do this before the plow wiring harness was installed? i thought that the plow harness takes the power for the lights back to its own relay center, then re directs it back to your stock lights.
  5. PremierLand

    PremierLand PlowSite.com Addict
    from detroit
    Messages: 1,572

    it was just a fuse, i thought i checked that before i asked, but i guess i looked past that fuse, thanks.
  6. DeereFarmer

    DeereFarmer PlowSite Veteran
    Messages: 3,296

    Glad it was an easy fix for you. We've had that happen to our trucks at work. Seems to be fairly common.