Register free!
Search
 
     

Click for Weather
  #1  
Old 10-19-2010, 04:05 PM
toddon22 toddon22 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: new york
Posts: 71
night saber plow lights

I have a set of night saber lights on my truck. When I disconnected everything at the end of last year all the lights worked fine, but when I hooked everything back up the other week I saw that my driver side plow lights work fine and at full intensity but my passenger side light and parking light will only function at a very low intensity. I've checked all electrical connections and fuses and everything seems to be in order, can anyone give me any advice? I'm pretty stuck on this one. It would be appreciated thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 10-19-2010, 05:07 PM
trqjnky's Avatar
trqjnky trqjnky is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Council Bluffs, IOWA
Posts: 620
id say bad ground. also pull the plug off the headlight, both mine had started to melt and caused all sorts of funkyness.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-29-2010, 08:01 AM
KoolAidMan888 KoolAidMan888 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Ashford CT. out there...
Posts: 32
Clean the Connection.... I had a similar problem
Reply With Quote
  #4  
Old 11-19-2010, 08:19 PM
fordsuvparts's Avatar
fordsuvparts fordsuvparts is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: Morehead,KY
Posts: 133
Bad ground or module, check the grounds first.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump





Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2000 - 2012 PlowSite.comô Moose River Media
All times are GMT -5. The time now is 05:06 PM.

Page generated in 0.01946 seconds with 7 queries